2242069030 Μυκηνών, Ζηπάρι, Κως nikosss_15@hotmail.com
hero image

 

 
Πης Στέφανος & Υιός
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Εργασίες | Κως Δωδεκάνησα


Στην επιχείρηση Πης Στέφανος & Υιός η μεγάλη εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωση σε θέματα σχεδιασμού και λύσεων μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε εγκαταστάσεις οι οποίες ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.

Το τεχνικά άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αλλά και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας δεσμεύονται όχι μόνο να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας, αλλά να τις ξεπεράσουμε μέσα από προϊόντα και εγκαταστάσεις σύγχρονης τεχνολογίας.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα προσφέροντας λύσεις για κάθε χώρο για ηλεκτρολογικά σχέδια, μελέτες και νέες εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις σε κατοικίες και καταστήματα, αποκατάσταση βλαβών, εγκαταστάσεις φωτισμού και πάσης φύσεως αυτοματισμούς.

Εργαζόμαστε με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και την αντοχή στο χρόνο τηρώντας πάντα τα αρχικά χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των έργων μας στοχεύοντας σε ένα λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.


 


 

     
 
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικίες
 
     
     
 
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε επαγγελματικούς χώρους
 
     
     
 
Ηλεκτρολογικές εργασίες & βλάβες
 
     
     
 
Επανέλεγχοι σε σπίτια και μαγαζιά
 
     
 
 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας και άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης.