2242069030 Μυκηνών, Ζηπάρι, Κως nikosss_15@hotmail.com
hero image

 

 
Πης Στέφανος & Υιός
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Εργασίες | Κως Δωδεκάνησα
 

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι το βασικότερο τμήμα της κατασκευής του σπιτιού ή της επιχείρησής σας τόσο για την λειτουργία και την ασφάλεια της όσο και για το αισθητικό της αποτέλεσμα.

Ο αδειούχος ηλεκτρολόγος Πης Στέφανος διατηρεί την επιχείρησή του στην περιοχή Ζηπάρι στο νησί της Κω, ενώ εξειδικεύεται στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στα συστήματα ηλεκτρικών εφαρμογών παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Το έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να μπορεί να δώσει λύσεις σε μελέτες και εφαρμογές απόλυτα συμβατές με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, προσφέροντας το σχεδιασμό και την υλοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και σύγχρονη αισθητική.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου εξυπηρετώντας όλο το νησί της Κω, ανταποκρινόμενοι άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα.

 


 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας και άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης.